Wij zullen gesloten zijn van maandag 17/07 t.e.m. zondag 23/07.

RM2700

RM2700

Voeg toe aan vergelijking
Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Cramer RM2700 – Volautomatische Robotmaaier voor grote tuinen

De RM2700 is een volledig geautomatiseerde robotmaaier, ontworpen voor grote gazons tot 2.700 m². Cramer robotmaaiers zorgen voor meer vrije tijd, maaien en laden automatisch op, zodat u nooit meer zelf hoeft te maaien. De maaier is compatibel met de Cramer Connect-app, waardoor je volledige controle hebt via je smartphone. Met het aanvullende Fleet Management-systeem voor professionele gebruikers kunt u meerdere maaiers beheren en uw bedrijfsvoering stroomlijnen. Met zoveel geïntegreerde functies biedt het assortiment robotmaaiers van Cramer een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Bij het maaiconcept van ‘weinig en vaak’ werkt de maaier regelmatig en maait hij een zeer kleine hoeveelheid van het gras met vlijmscherpe messen voor een perfect resultaat. Het gemaaide gras valt terug op de bodem en fungeert als natuurlijke meststof. Het resultaat is een groener en gezonder gazon dat er altijd netjes en opgeruimd uitziet en met aanzienlijk minder mos. De RM2700 is voorzien van regen- en vorstsensoren, zodat uw maaier alleen werkt als de weersomstandigheden gunstig zijn.

De robotmaaier heeft tal van geïntegreerde veiligheidssystemen voor uw gemoedsrust. Met een grote handmatige, gemakkelijk toegankelijke stopknop, til- en kantelsensoren en botssensoren. Al deze veiligheidsvoorzieningen laten de messen onmiddellijk stoppen om risico’s tijdens het werken in de tuin tot een minimum te beperken.

Zelfstandig maaien

De Cramer RM2700 maait je gazon automatisch zonder dat je een vinger hoeft uit te steken. Onderhoud oppervlaktes tot 2.700 m² en hellingen tot 35% voor een gezonder en groener gazon. Met slechts 57 dB hoor je nauwelijks wanneer hij maait, waardoor hij op elk moment kan werken zonder jou of je buren te storen.

Uw gazon, op uw manier

Met een eenvoudige aanpassing van de maaihoogte kan gemaaid worden van 20 mm tot 60 mm, zodat u de perfecte look voor uw gazon kunt kiezen, of het nu korter of langer en natuurlijker is.

Makkelijk schoon te maken

Met IPX5-waterbescherming is de maaier niet alleen beschermd tegen het weer, maar kan hij ook worden gewassen met een tuinslang dankzij de gemakkelijk afneembare cover.

Veiligheid

Naast een groot aantal veiligheidssystemen is de RM-serie geïntegreerd met verschillende beveiligingsfuncties om uw machine tegen diefstal te beschermen. Dankzij de 2G/4G-connectiviteit heeft de maaier zowel GPS-positionering als een Geofence-gebied. Bij een poging tot diefstal zal de maaier automatisch vergrendelen, een alarm laten horen en live te volgen zijn via de Cramer Connect-app.

Bijkomende informatie

Extra's

Bediening via app, Regensensor

Effectieve maaibreedte

22cm

Maximale oppervlakte

2700m²

Minimale maaihoogte

2cm

Maximale maaihoogte

6cm

Maximaal hellingsprecentage

35%

Accucapaciteit (mAh)

4000mAh

Fabrieksgarantie

3 jaar carry-in

Regensensor

Ja