Wij zullen gesloten zijn van maandag 17/07 t.e.m. zondag 23/07.

82V220

Voeg toe aan vergelijking
Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

De Cramer 82V220 is een professionele, robuuste 82V 3Ah lithium-ion batterij met Bluetooth connectiviteit en een magnesium behuizing voor duurzaamheid en batterijkoeling. Met de nieuwste celtechnologie en geïntegreerde LED-indicator die duidelijk het ladingsniveau aangeeft en wanneer opladen nodig is. Compatibel met alle Cramer 82V-gereedschappen voor totale veelzijdigheid, evenals met een IPX4-weersbestendigheidsclassificatie.

De 3Ah accu biedt 220 Watt uur vermogen, perfect voor elke klus rondom de werkplek of tuin. Dankzij de geavanceerde lithium-ion-technologie heeft de batterij snel opladen, optimale prestaties en lange looptijden, evenals het voordeel van geen zelfontlading.

Weet je niet zeker wat Ah betekent? Ah is een afkorting voor Ampère-uren, hoe hoger het Amp-uur, hoe langer de batterij een product van stroom zal voorzien.

Als onderdeel van de professionele Cramer 82V serie is de batterij uitwisselbaar in elk toestel uit de 82V-reeks van grasmaaiers, heggenscharen, kettingzagen en zelfs doorslijpmachines. Eén batterij voor elke professionele toepassing.

Andere suggesties…